>

19 Ocak 2014 Pazar

TAVADA LEVREK BALIĞI


  MALZEMELER
  • 1 adet levrek balığı (ortadan kesilmiş )
  • Mısır unu 
  • Zeytinyağı 
  • Tuz




YAPILIŞI:

Balığı temizce yıkıyoruz.Tuzlayıp mısır ununa buluyoruz.Balık tavasına bolca zeytinyağı ekliyoruz.(2-2,5 su bardağı civarlarında)Balıkları önce bir yüzünü ,sonra diğer yüzünü iyice kızartıyoruz.Yeşilliklerle servis edebiliriz.

            AFİYET OLSUN :)

2 yorum:

  1. Hayatimda ilk kez hamsi disinda bir balik turu deneyecegim. Harika gozukuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Levrek balığı çok lezzetlidir.Afiyet olsun selen hanım:)

      Sil