>

4 Aralık 2013 Çarşamba

ÇÖKERTME KEBABI

 

  MALZEMELER :

  • 2 patates
  • 300 gram bonfile
  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • 2 adet kırmızı biber
  • 1 adet soğan
  • 1 su bardağı yoğurt 
  • 2 diş sarımsak


YAPILIŞI :

Patatesleri ince ince  doğrayıp kızartıyoruz.Bonfileleri de parmak şeklinde doğrayıp hazırlıyoruz.Etleri yağsız tavada 5-7 dk çevirerek kızartıyoruz ve tere yağını ekleyip soğan ve biberi de ekleyip pişiriyoruz .( soğan ve biberi uzun ve iri doğruyoruz.)Kızartılmış patatesleri servis tabağına alıp üzerine sarımsaklı yoğurdu ekliyoruz  ve pişirdiğimiz eti de onun üzerine ekleyip sıcak servis edelim .
    AFİYET OLSUN :)

2 yorum: